IT'S ALL ABOUT LOVE

Friday, 22 April 2011

T_T

Posted by Zuraida Ahmad.. at Friday, April 22, 2011 0 comments
Jangan kau meratapi masa lalu kerana tak ada yg bisa kau ubah darinya...
Dan janganlah kau khawatirkan masa dpn...
Kerana belum tahu apa yg ada disana,
==
Nikmatilah hari ini
Syukurilah hari ini
Bahagiakanlah hari ini
Lakukanlah hari ini
==
Yg kemarin biarlah berlalu
Yg akan dtg blm tentu milikmu
Yg sekarang biar kau miliki seharusnya...

Tuesday, 19 April 2011

sedetik lebih

Posted by Zuraida Ahmad.. at Tuesday, April 19, 2011 0 comments

SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

Thursday, 3 March 2011

happy birthday babah!!!

Posted by Zuraida Ahmad.. at Thursday, March 03, 2011 0 comments
happy birthday babah!!! Alhamdulillah. Allah beri dia peluang untuk bernafas lagi. Untuk membahagiakan hari - hari kami lagi (T__T).
Selamat hari lahir sayang... I need to say no more.
May Allah bless you.
Hanya kau yang cukup indah.
(=__=)"
You have been a great husband, and a great daddy too.I love you, more than my heart allows. I love you. I love you and always will do..

Saturday, 19 February 2011

bz dan bz..

Posted by Zuraida Ahmad.. at Saturday, February 19, 2011 0 comments
lama sudah tak update blog ni..sejak balik dduk sg buloh ni hidup adalah sgt2 dan amat sibok..dengan kehadiran farrel iman yang kini dh pon berusia 4 bulan menambahkan lagi kesibokkan d rumah..huhuhu..kalu kat brunei dulu hari2 mengadap pc..main game kat facebook..update blog..kira cuti en hubby & plan nak g holiday..waaa..sgt best,skrng plak nk bersenang lenang dpn pc pon xde peluang asal bukak je menda alah ni mulala cik mia sibok nak tekan itu ini.. si kecik plak mama hilang dari pandangan je mulala die start enjin nak meraung satu umah..so aktiviti skarng lebih tertumpu kat diaorng..padan muka mama xpayah sibok2 nak main game..:P

Monday, 27 September 2010

raya 2010

Posted by Zuraida Ahmad.. at Monday, September 27, 2010 0 comments
di pagi raya org sibuk makan ketupat,rendang dia pulak sibuk makan kacang!! sedap tul kacang tu..huhu.. makcik comel ni pulak sibuk kutip duit raya..hahaaa.. mama & babah.. our happy family!!!:)) Hohoho..dah lama x update blog..sejak balik kg ni line internet sangatla slow..adeyss..tu yg malas tuh.. hmmmm..raya tahun ni sangat la best..dapat beraya kat kg..tahun lepas raya kat brunei..dahla dalam pantang..sume benda xbley makan..jadi pemerhati la tgk org mkn..tapi taun ni makan dengan jayanya..hahahaa..badan pon dah macam belon..hikhikhik..tapi satu je yang x best..en hubby terpaksa pulang ke brunei pada hari raya ke3..sobsobsob..sedih:(..tapi okla..sempatla puasa 2minggu kat kg..

Friday, 22 April 2011

T_T

Posted by Zuraida Ahmad.. at Friday, April 22, 2011 0 comments
Jangan kau meratapi masa lalu kerana tak ada yg bisa kau ubah darinya...
Dan janganlah kau khawatirkan masa dpn...
Kerana belum tahu apa yg ada disana,
==
Nikmatilah hari ini
Syukurilah hari ini
Bahagiakanlah hari ini
Lakukanlah hari ini
==
Yg kemarin biarlah berlalu
Yg akan dtg blm tentu milikmu
Yg sekarang biar kau miliki seharusnya...

Tuesday, 19 April 2011

sedetik lebih

Posted by Zuraida Ahmad.. at Tuesday, April 19, 2011 0 comments

SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

Thursday, 3 March 2011

happy birthday babah!!!

Posted by Zuraida Ahmad.. at Thursday, March 03, 2011 0 comments
happy birthday babah!!! Alhamdulillah. Allah beri dia peluang untuk bernafas lagi. Untuk membahagiakan hari - hari kami lagi (T__T).
Selamat hari lahir sayang... I need to say no more.
May Allah bless you.
Hanya kau yang cukup indah.
(=__=)"
You have been a great husband, and a great daddy too.I love you, more than my heart allows. I love you. I love you and always will do..

Saturday, 19 February 2011

bz dan bz..

Posted by Zuraida Ahmad.. at Saturday, February 19, 2011 0 comments
lama sudah tak update blog ni..sejak balik dduk sg buloh ni hidup adalah sgt2 dan amat sibok..dengan kehadiran farrel iman yang kini dh pon berusia 4 bulan menambahkan lagi kesibokkan d rumah..huhuhu..kalu kat brunei dulu hari2 mengadap pc..main game kat facebook..update blog..kira cuti en hubby & plan nak g holiday..waaa..sgt best,skrng plak nk bersenang lenang dpn pc pon xde peluang asal bukak je menda alah ni mulala cik mia sibok nak tekan itu ini.. si kecik plak mama hilang dari pandangan je mulala die start enjin nak meraung satu umah..so aktiviti skarng lebih tertumpu kat diaorng..padan muka mama xpayah sibok2 nak main game..:P

Monday, 27 September 2010

raya 2010

Posted by Zuraida Ahmad.. at Monday, September 27, 2010 0 comments
di pagi raya org sibuk makan ketupat,rendang dia pulak sibuk makan kacang!! sedap tul kacang tu..huhu.. makcik comel ni pulak sibuk kutip duit raya..hahaaa.. mama & babah.. our happy family!!!:)) Hohoho..dah lama x update blog..sejak balik kg ni line internet sangatla slow..adeyss..tu yg malas tuh.. hmmmm..raya tahun ni sangat la best..dapat beraya kat kg..tahun lepas raya kat brunei..dahla dalam pantang..sume benda xbley makan..jadi pemerhati la tgk org mkn..tapi taun ni makan dengan jayanya..hahahaa..badan pon dah macam belon..hikhikhik..tapi satu je yang x best..en hubby terpaksa pulang ke brunei pada hari raya ke3..sobsobsob..sedih:(..tapi okla..sempatla puasa 2minggu kat kg..
 

a Walk To rEmembEr Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez